Arriba el BCN Sports Film

La 13a edició del festival arrencarà el proper 20 de febrer
ctv-mjv-sports-film

Temps de lectura: 1’

Tens ganes de gaudir del millor cinema esportiu ? Doncs tenim molt bones notícies: Arriba la 13a edició del BCN Sports Film. La cita serà a Barcelona, entre el 20 i el 28 de febrer. En aquesta edició podrem gaudir de 67 perles cinematogràfiques repartides en 22 sessions diferents i 7 seus per tota la ciutat... i de manera totalment gratuïta! Afanya't i fes ja la teva reserva! Les diferents seus del BCN Sports Film seran el Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, els Cinemes Girona, L'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, l'Institut Français de Barcelona, el Centre Cívic Cotxeres de Sants, el Centre Cívic Bon Pastor i el Centre Cívic El Sortidor. Acosta’t a aquesta nova edició i gaudeix d’una setmana repleta de joies audiovisuals. Peces amb les quals aprendrem que l’esport és un instrument per a fomentar el camí cap a una societat més compromesa. Produccions que ens donaran a conèixer les vides i gestes d’alguns noms propis de l’esport. Curtmetratges d’animació, ficció i documentals que generaran un espai de reflexió i debat que fomenten el respecte i la diversitat. El BCN Sports Film Festival arrencarà amb la cerimònia d’inauguració el dilluns 20 de febrer a les 19h en el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (Barcelona).


No te olvides

Escucha CADENA 100 en directo a través de la radio, desde CADENA100.es, nuestra app en Android y iOS y a través de TDT. La música que más te gusta para empezar el día con el pie derecho con "¡Buenos días, Javi y Mar!" y para cuando vuelves del trabajo con "Mateo y Andrea".

Disfruta de 45 minutos de música sin interrupción con Ruth Medina, Myriam Rodilla, Almudena Navarro, Antonio Hueso, Gorka Rodríguez, Iván Torres, Pablo Gallinar e Ignacio Visiers mientras conectas con tus números 1 de ayer y de hoy, una selección de la mejor música nacional e internacional y la mejor actitud para afrontar el día mientras trabajos. ¡Estás en CADENA 100, La mejor variedad musical!

CADENA 100