El concert sorpresa d'Ed Sheeran a Eivissa

El cantant va versionar temes mítics dels 90
ctv-qw0-ed

Temps de lectura: 2’

Ja diu la famosa dita que “la vida et dona sorpreses”... i sembla que Ed Sheeran també! I és que el cantant va aparèixer a Eivissa sense previ avís i va intepretar algunes de les cançons més icòniques de la dècada dels 90, versionant als Backstreet Boys o a la matiexa Britney Spears. T'imagines que et trobes tranquilament a un bar prenent alguna cosa, i de sobte apareix Ed Sheeran a l'escenari ? Doncs és el que va a passar a un club d'Eivissa,que va voler regalar als seus clients un show sorpresa protagonitzat pel famós cantant. Sheeran no només va cantar algunes de les seves cançons, sinó que tot el concert va ser un homenatge als gans dels 90. Dels BSB va cantar “I want it that way”, una cançó que es troba al tercer àlbum dels americans, que porta per nom “Millenium”. Però si de clàssics hem de parlar, va tenir un lloc destacar a l'improvisat concert el tema “Baby one more Time”, la mítica cançó de Britney Spears que el cantant ja havia interpretat en altres ocasions. L'altre gran hit que va cantar Sheeran va ser “Sweet Caroline”, de Neil Diamond. Tot el show el va retransmetre en viu a través de les xarxes socials Wayne Lineker, germà del famós futbolista Gary Lineker i propietari del bar on va passar tot. Amb pantalons curts i samarreta blanca, i darrera d'unes ulleres de sol, Ed Sheeran es va donar un bany de masses, va passejar-se enrte el públic, i va deixar que els seus seguidors cantèssin amb ell. Fins i tot es va veure una copa de vi blanc mentre interpretava la seva selecció musical. El cantant es troba a Eivissa des de fa uns dies, gaudint del gran ambient de la illa. Ha llogat una villa on es preveu que es quedi uns dies més, gravant un video-clip.


No te olvides

Escucha CADENA 100 en directo a través de la radio, desde CADENA100.es, nuestra app en Android y iOS y a través de TDT. La música que más te gusta para empezar el día con el pie derecho con "¡Buenos días, Javi y Mar!" y para cuando vuelves del trabajo con "Mateo y Andrea".

Disfruta de 45 minutos de música sin interrupción con Ruth Medina, Myriam Rodilla, Almudena Navarro, Antonio Hueso, Gorka Rodríguez, Iván Torres, Pablo Gallinar e Ignacio Visiers mientras conectas con tus números 1 de ayer y de hoy, una selección de la mejor música nacional e internacional y la mejor actitud para afrontar el día mientras trabajos. ¡Estás en CADENA 100, La mejor variedad musical!

CADENA 100