Consells per afrontar el teu dia amb un somriure

Posposar l'alarma o queixar-te per tot són alguns dels costums que has d'eliminar per poder començar el teu dia de la forma més productiva i feliç possible
Consells per afrontar el teu dia amb un somriure

Temps de lectura: 2’

La forma en què et despertes i el que fas just després podria tenir un gran impacte en la teva salut mental i en la teva motivació per a la resta del dia. Per això és important prestar atenció als petits detalls que inunden la teva ment amb pensaments negatius i molt, però que molt estrès. A més, també podria tenir repercussions en el teu treball, ja que la productivitat i efectivitat també es veurien afectades.

Els hàbits has d'eliminar per poder començar el teu dia de la forma més productiva i feliç:

1. Planificar el teu dia res més despertar-te

Organitzar el teu dia és una tasca indispensable per a ser més productiu i assolir els teus objectius diaris.
No obstant això, no hauries de fer-ho a primera hora del matí. En el seu lloc, planifica el teu dia la nit anterior per despertar sense preocupacions.

2. Queixar-te per tot

Una gran part de la població es desperta amb el peu esquerre als matins. Tot i que és una cosa molt difícil de canviar, queixar-te per tot podria arribar a impactar en gran manera en el teu estat d'ànim al llarg del dia. Els pensaments negatius poden romandre al teu cap durant hores i això podria portar-te a no ser capaç d'enfrontar els obstacles que se't posin per davant. Per això és important que facis un esforç en centrar-te en coses positives al matí, ja que augmentarà la teva energia i et sentiràs més feliç. Un bon truc és apuntar en una llibreta tot allò per què estàs agraït cada dia en aixecar-te.

3. Anar del llit a la feina

Si ets dels que prefereix deixar de fer coses per dormir una estona més, encara que hagis d'anar corrent a la feina podria considerar auto sabotatge. Per molt satisfactori que sembli en el moment, dormir uns minuts extra només et tornarà més vague i reduirà la teva productivitat.
Intenta aixecar-te amb temps per fer coses que beneficiïn la teva salut física i mental abans de començar amb les teves obligacions. Dóna-li al teu cos temps per despertar-se.

4. Posposar l'alarma cop i un altre


Encara que en el moment et produeixi satisfacció de poder dormir uns minuts més, això farà que tinguis menys temps per dedicar-li a les teves tasques importants. A més també afecta la teva qualitat de la son, perquè et tornes a dormir, però sabent que aviat t'has d'aixecar. L'ideal seria que un cop soni l'alarma comencis el teu dia i una gran ajuda seria no tenir el mòbil a la banda del llit perquè així hagis d'aixecar-te.

5. Distreure't amb les xarxes socials

Si res més despertar-te mires el mòbil potser hauries de plantejar l'impacte que això pot tenir en la teva salut mental.Siguin xarxes socials, correus electrònics o les notícies, consultar aquest tipus d'informació a primera hora del matí podria generar una energia negativa de la qual et serà difícil desprendre al llarg del dia.CADENA 100