Ja pots escoltar les 37 cançons d'Eurovisión 2023

Blanca Paloma representarà a Espanya el proper 13 de maig
ctv-rat-eurovision

Temps de lectura: 1’

Comença el compte enrere per Eurovisió 2023. Queden només dos mesos per que el M&S Bank Arena de Liverpool aculli la gran final del Festival Europeu de la cançó. Serà el 13 de maig quan tingui lloc la gran final. Blanca Paloma serà l'encarregada de representar a Espanya en aquesta edició amb la cançó “EAEA”, la nana flamenca i vanguardista amb la que buscarem enamorar al jurat i als espectadors de la gala. El tema va ser escollit el passat 4 de febrer després de guanyar el Beniform Fest, un festival on va haver molt de talent i que va manetenir el suspens fins l'últim minut. En aquelles dates encara faltaven alguns països per decidir quina cançó enviarien a Eurovisión. Portugal i Suècia han estat els últims en escollir als seus representants, i amb els seus candidats ja confirmats, queda tancada la llista de 37 artistes que competiran per emportar-se el micròfon de vidre. Tots els països, excepte els anomentas “Big Five” -Alemanya, Regne Unit, França, Espanya i Itàlia- hauran de mesurar les seves force en dues semi finals que tindran lloc el 9 i l'11 de maig. Les expectatives estan molt altes, després del gran paper que va fer la cantant “Chanel” en el darrer concurs. Segur que, com sempre, hi hauran sorpreses, anècdotes, i cançons que sobresurtin sobre les altres, en una nit on centenars de milions de persones de tot el món s'enganxen a la televisió per veure una de les competiciones musicals més importants del planeta.


No te olvides

Escucha CADENA 100 en directo a través de la radio, desde CADENA100.es, nuestra app en Android y iOS y a través de TDT. La música que más te gusta para empezar el día con el pie derecho con "¡Buenos días, Javi y Mar!" y para cuando vuelves del trabajo con "Mateo y Andrea".

Disfruta de 45 minutos de música sin interrupción con Ruth Medina, Myriam Rodilla, Almudena Navarro, Antonio Hueso, Gorka Rodríguez, Iván Torres, Pablo Gallinar e Ignacio Visiers mientras conectas con tus números 1 de ayer y de hoy, una selección de la mejor música nacional e internacional y la mejor actitud para afrontar el día mientras trabajos. ¡Estás en CADENA 100, La mejor variedad musical!

CADENA 100