Trucs per eliminar les ulleres de forma natural

Què és el que realment ajuda contra les ulleres? Aquests són els consells que recomanen els experts
Trucs per eliminar les ulleres de forma natural

Temps de lectura: 2’

Les ulleres són sovint un signe de poc somni i massa estrès. La cafeïna, les patates i el cogombre poden fer que les ulleres desapareguin de forma natural, sense recórrer al maquillatge. Si notes un descoloriment sever o inflor important sota dels ulls, hauries de consultar amb un metge com a mesura de precaució, perquè les molestes ombres solen ser un signe de cansament, però també hi pot haver altres raons.

Per què apareixen les ulleres?

La pell sota els teus ulls és la més fina de tot el cos. Quan dormim a la nit, la circulació limfàtica és més lenta i la limfa es pot acumular sota dels ulls. Això provoca que els fins vasos sanguinis de la zona es dilatin i la pell sota els ulls és fent fosc. Les causes més comunes són:

  • La manca de son
  • L'estrès
  • La fatiga física
  • Fumar també fa que la pell envelleixi, s'aprimi i afavoreixi l'aparició d'ulleres.

Consells contra les ulleres

Les persones que tendeixen a mostrar ulleres per falta de son, quan se senten estressades o cansades trobaran remeis efectius en els següents cinc consells.

Cafeïna

La cafeïna no només desperta, també fa que els petits vasos sanguinis sota dels ulls es contreguin i les ulleres desapareguin. Pots agafar una mica de cafè sol ben carregat i aplicar-te'l amb els dits a la ullera. Després de deu minuts, s'esbandeix amb aigua. També pots embeure una tela suau o un disc de cotó amb cafè i deixar-lo sobre els ulls amb la parpella tancada durant 10-15 minuts.

Patata

Les patates tenen ingredients antiinflamatoris i calmants. Per tant, poden ajudar contra les ulleres. Per a això, ratlla finament una patata crua i t'ho apliques amb cura sota dels ulls. Transcorreguts uns 15 minuts, tels rentes amb aigua tèbia. També pots barrejar la patata crua finament ratllada amb dues cullerades d'aigua i remenar bé la barreja. Pots amarar un drap o unes boles de cotó a l'aigua i col·locar-les sobre els ulls. Passats els 15 minuts retira-.

Cogombre

Els cogombres contenen molta aigua, però també vitamines i minerals. Les rodanxes de cogombre sobre els ulls proporcionen hidratació a la pell sensible i té un efecte calmant. El millor és fer servir cogombres de qualitat ecològica, perquè la closca i els seus valuosos ingredients han de romandre en contacte amb la pell. Col·loca les rodanxes de cogombre sobre les parpelles netes i tancats durant uns 15 minuts.


CADENA 100