Wednesday i els jugadors del Barça, les mones més desitjades d'aquest any

Es calcula que aquesta Setmana Santa es vendran més de 700.000 mones arreu de Catalunya.

audio

Wednesday i els jugadors del Barça, les mones més desitjades d'aquest any

Prem per reproduir el audio

Temps de lectura: 1’

S'acosta la Setmana Santa i les fleques i pastisseries estan treballant molt per preparar-ho tot. L'Associació de Pastisseria de Barcelona calcula que aquesta Setmana Santa es vendran més de 700.000 pastissos artesans arreu de Catalunya.

Sens dubte, la mona clàssica és l'opció més popular fins al dia d'avui. Però les tendències del moment sovint ofereixen una simpatia nova i original per atraure la canalla. En aquest sentit, el Barcelona i les sèries infantils tornaran a ser les favorites.

Segons els pastissers barcelonins seguint la tendència d'altres anys, els futbolistes Gavi, Lewandowski, Alexia Putelles i Aitana Bonmatí són els més demandats en aquestes dates. També a la llista hi ha Wednesday, el personatge de The Addams Family, una nova sèrie de Netflix que torna a tenir gairebé a tots els nens parlant-ne.

D'altra banda, el gremi juntament amb la Universitat de Barcelona van crear una mona de xocolata anomenada Mia per representar una petita científica. Segons el pastisser, l'objectiu és promoure i divulgar la ciència i despertar el talent científic dels nens. Es vendrà a les 30 pastisseries de la ciutat i al museu de la xocolata, i fa la sensació que serà la revolució de l'any.

Les mones d'aquest 2023 sortiran una mica més cares de fer. Així i tot, Antoni Bellart, president de l'Associació de Pastissers, va admetre que el Conillet de Pasqua és una obra d'art, fruit de la creativitat dels pastissers que hi posen moltes hores de treball, i això ja queda reflectit en el preu.

LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Locutor de CADENA 100, pots escoltar Xavi Caminals posant-te la millor varietat musical cada dia, de dilluns a divendres, des de les 11 fins a les 15 hores. Gaudeix dels números 1 de la música nacional i internacional cada matí.


No te olvides

Escucha CADENA 100 en directo a través de la radio, desde CADENA100.es, nuestra app en Android y iOS y a través de TDT. La música que más te gusta para empezar el día con el pie derecho con "¡Buenos días, Javi y Mar!" y para cuando vuelves del trabajo con "Mateo y Andrea".

Disfruta de 45 minutos de música sin interrupción con Ruth Medina, Myriam Rodilla, Almudena Navarro, Antonio Hueso, Gorka Rodríguez, Iván Torres, Pablo Gallinar e Ignacio Visiers mientras conectas con tus números 1 de ayer y de hoy, una selección de la mejor música nacional e internacional y la mejor actitud para afrontar el día mientras trabajos. ¡Estás en CADENA 100, La mejor variedad musical!

CADENA 100