Dua Lipa enamorada de la gastronomia catalana

L'artista sempre que pot, s'escapa al país per delectar-se amb els seus restaurants preferits

audio

Dua Lipa enamorada de la gastronomia catalana

Prem per reproduir el audio

Temps de lectura: 1’

Dua Lipa ha començat a promocionar el seu pròxim àlbum d'estudi, Radical Optimism , que publicarà el 3 de maig. La creadora de Houdini torna aquesta setmana al nostre país, per gravar a Barcelona, l'excusa perfecta per visitar el seu restaurant preferit.

La cantant ha compartit diverses fotos de la seva estada a Barcelona al seu compte d'Instagram, aprofitant per visitar Greska. Aquest és un petit però elegant restaurant de tapes al carrer de Provença..

Dua Lipa va escollir la capital catalana per gravar el seu nou videoclip. La cantant s'hauria traslladat a la piscina de busseig de Montjuïc per gravar el videoclip del seu pròxim single.

Així ho hem explicat a CADENA 100

LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Quan pots escoltar a Xavi Caminals? La resposta és senzilla: sintonitza CADENA 100, de dilluns a divendres, d'11 a 15 hores, just després de 'Buenos días, Javi y Mar!'.

El nostre company s'encarregarà de posar-te aquests 45 minuts de música sense interrupcions de la millor varietat musical, que és el senyal d'identitat d'aquesta casa. Sintonitza la teva ràdio amb CADENA 100!


CADENA 100