Com fer Feng shui a casa

Pot ajudar-te a sentir-te a gust a casa teva i mantenir a ratlla la teva pau interior
Com fer Feng shui a casa

Temps de lectura: 2’

El Feng shui és un antic sistema filosòfic xinès basat en l'ocupació conscient i harmònica de l'espai, per tal d'aconseguir una influència positiva sobre les persones que l'ocupen. El sistema és senzill i amb aquests consells fàcils veuràs que costa molt poc. Entre altres coses ens ensenya molts mètodes que ens permeten dormir i viure millor en general.

Si mai no has sentit a parlar del Feng shui, és el moment d'aplicar-ho a casa teva.

Evita ones i aparells a prop del llit
Els aparells electrònics com ara telèfons, televisió, router o ordinadors emeten ones que influeixen en el teu cos i en el teu benestar general.
Si vols un somni més saludable i més pur, mantingues tots els teus dispositius allunyats de l'habitació i, si és possible, apaga'ls.

Mai enganxis la capçalera a la paret d'una dutxa
És millor evitar dormir amb el cap apuntant cap a un punt d'aigua, com pot ser la dutxa, el WC o l'aigüera de la cuina.
Això és perquè disminució d'energia vital i corporal disminueix considerablement, segons els principis del Feng shui.

No col·loquis el teu escriptori de cara a la paret
Segons el Feng shui, l'escriptori és el teu espai de treball i requereix una obertura a l'exterior i un espai davant teu.
Per tant, col·loqueu-lo cap a una finestra o cap a un espai més lliure o obert mirant cap a una porta principal si és possible.

No tinguis plantes pansides a casa
Les plantes pansides són importants al Fen gshui. Contaminen l'ambient amb males ones i permeten que les energies no flueixin de la manera correcta o, directament, que no flueixin.

No posis el teu llit sota una finestra
Segons el Feng shui, les finestres són punts de sortida d'energia. És a dir, que si situes el teu llit sota la finestra, alliberarà la teva energia a l'exterior en lloc de renovar-la. Per això és important tenir en compte com distribueixes els mobles i les estances de casa teva. La idea és renovar l'energia o obtenir-ne més, no quedar-te sense o que no es renovi adequadament.

CADENA 100