Com guardar la roba d'hivern

Guardar roba d'hivern és una tasca urgent amb l'arribada de la primavera. Si segueixes algunes regles sencilles tot serà més fàcil
Com guardar la roba d'hivern

Temps de lectura: 2’

Ha arribat la primavera i hem d'anar pensant en el canvi d'armari, una tasca que, de vegades, pot ser complicada, però amb els consells que us donem a continuació, serà més fàcil que mai.

Prepara la roba per guardar-la

Un pas important que moltes persones es salten és la preparació minuciosa de les coses d'hivern per al seu emmagatzematge. No posis jaquetes brutes, sabates sense netejar o suèters sense rentar als armaris, aquest fet pot deteriorar greument l'estat de les peces. És millor rentar en sec la roba que requereixi cures especials (abrics de pell, abrics) o, en casos extrems, neteja-la tu mateix amb compte amb un raspall de dents. La majoria dels abrics de plomissol es poden rentar a màquina (recorda col·locar boles per evitar que el plomissol s'enganxi).

Organitza correctament l'espai d'emmagatzematge de l'armari

Posar en ordre la roba d'abrigar a l'armari, és una gran excusa per ordenar el teu espai d'emmagatzematge en general i desfer-te de les peces de roba innecessàries. Potser hi ha roba d'hivern que ja no fas servir i no necessites malgastar energia a guardar-la. O algunes sabates d'estiu ja han complert el propòsit i només ocupen espai a l'armari? La roba i les sabates innecessàries es poden lliurar als projectes col·lectius o donar a moltes associacions.

Crea bones condicions d'emmagatzematge per a la roba d'hivern

En un escenari ideal, els articles de temporada s'han de protegir de la humitat, la llum solar, la calor i, per descomptat, els insectes. Els vestidors no sempre compleixen aquests requisits, però hi ha diversos accessoris que et poden ajudar a crear l'ambient adequat.

Bosses al buit

La solució per a aquests abrics de plomes que ocupen la meitat el teu armari són les bosses de buit segellades. Poden emmagatzemar roba d'hivern de forma compacta i, a més, són molt econòmiques i duren molts anys . A més, protegeix les teves pertinences de la pols, la humitat i les arnes. Un altre avantatge: si de sobte marxes de viatge, una bossa al buit també t'ajudarà a estalviar espai a la maleta.

Fundes per abrics i jaquetes de pell

No oblidis les fundes per abrics i jaquetes de pell: protegiran les teves pertinences de la pols, la llum solar i les olors que es poden absorbir a la roba. Per a les coses de pell, llana i cotó, ara hi ha fundes especials amb impregnació, que brindaran protecció addicional contra els insectes.


No te olvides

Escucha CADENA 100 en directo a través de la radio, desde CADENA100.es, nuestra app en Android y iOS y a través de TDT. La música que más te gusta para empezar el día con el pie derecho con "¡Buenos días, Javi y Mar!" y para cuando vuelves del trabajo con "Mateo y Andrea".

Disfruta de 45 minutos de música sin interrupción con Ruth Medina, Myriam Rodilla, Almudena Navarro, Antonio Hueso, Gorka Rodríguez, Iván Torres, Pablo Gallinar e Ignacio Visiers mientras conectas con tus números 1 de ayer y de hoy, una selección de la mejor música nacional e internacional y la mejor actitud para afrontar el día mientras trabajos. ¡Estás en CADENA 100, La mejor variedad musical!

CADENA 100