Ja hi ha data per l'inici del nou curs escolar 2023-2024

Les classes començaran el dimecres 6 de setembre

audio

ctv-dyo-tall-xavi

Prem per reproduir el audio

Temps de lectura: 2’

Ja hi ha data oficial per l'inici del nou curs escolar, el 2023-2024 començarà el dimecres 6 de setembre i acabarà el 21 de juny pre a tots els cicles d'educació infantil, primària i secundària, en escoles i instituts, i també per a la formació professional bàsica. A diferència del que es va fer l'any passat, aquest curs primària i secundària començaran el mateix dia i, en el cas de primària, les tardes seran lectives i no de lleure. Pel que fa a batxillerat, FP i ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny, començaran el 12 de setembre i acabaran el 17 de juny. Les activitats d'avaluacions extraordinàries seran entre el 18 i el 21 de juny. La resta d'ensenyaments ho faran el 18 de setembre. El mes de febrer el departament d'Educació ja va avançar que era partidari de fer un inici de curs 100% lectiu, sense tardes de lleure, i que havia obert un període de consultes amb la comunitat educativa. La data d'inici de curs a infantil, primària i secundària arriba després d'una enquesta de valoració de les tardes de setembre en què va participar tota la comunitat educativa i un informe del Consell Escolar de Catalunya i s'ha consensuat amb la Junta de directors. El departament ha comunicat les dates d'inici i final de curs en una carta adreçada a tots els centres. A partir d'aquí s'haurà de veure com queda el calendari definitiu i com afecta els dies de lliure disposició. Aquest curs 2022-2023 el calendari escolar ha guanyat un dia de lliure disposició i s'ha ampliat fins a quatre els dies festius que trien els centres. Així t'ho hem explicat a CADENA100.

LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Locutor de CADENA 100, pots escoltar Xavi Caminals posant-te la millor varietat musical cada dia, de dilluns a divendres, des de les 11 fins a les 15 hores. Gaudeix dels números 1 de la música nacional i internacional cada matí.No te olvides

Escucha CADENA 100 en directo a través de la radio, desde CADENA100.es, nuestra app en Android y iOS y a través de TDT. La música que más te gusta para empezar el día con el pie derecho con "¡Buenos días, Javi y Mar!" y para cuando vuelves del trabajo con "Mateo y Andrea".

Disfruta de 45 minutos de música sin interrupción con Ruth Medina, Myriam Rodilla, Almudena Navarro, Antonio Hueso, Gorka Rodríguez, Iván Torres, Pablo Gallinar e Ignacio Visiers mientras conectas con tus números 1 de ayer y de hoy, una selección de la mejor música nacional e internacional y la mejor actitud para afrontar el día mientras trabajos. ¡Estás en CADENA 100, La mejor variedad musical!

CADENA 100