Remeis casolans per dormir tota la nit sense despertar

Els millors remeis casolans per aconseguir dormir durant la nit sense ensurts i combatre l'insomni.
Remeis casolans per dormir tota la nit sense despertar

Temps de lectura: 1’

No poder conciliar el somni és un problema real per a moltes persones. Per això, sempre és important consultar el metge per buscar-li solució, encara que també hi ha remeis casolans que et podrien ajudar.

Hi ha multitud de plantes, herbes i aliments que poden afavorir la nostra relaxació en els moments previs al son i que facilitaran que dormis profundament.

Si bé podríem esmentar un ventall extens de remeis casolans, en aquest article seleccionem els millors remeis casolans per deixar enrere l'insomni:

Passiflora
La passiflora també s'utilitza com a remei casolà per conciliar el son. Es va demostrar que aquesta planta va ajudar a incrementar el temps total de son en les persones. També té, segons es va informar, un efecte relaxant i redueix el temps de vigília.

Infusió de valeriana
Una infusió de valeriana també és ideal per agafar el son durant la nit.Es tracta de remei casolà molt popular que es pot preparar de manera fàcil i, podem afirmar que és una planta que ajuda a la millora del somni. A més, la valeriana és molt útil per reduir l'ansietat i l'estrès.

Impregnar el nostre coixí o roba de llit amb aromes
Un altre mètode molt eficaç per aconseguir un bon descans és aromatitzar el coixí o roba de llit amb diferents fragàncies de diversos tipus d'olis, flors o herbes.Es tracta d'una espècie d'aromateràpia que serveix i molt per calmar ansietats i relaxar-nos. El que acaba propiciant un somni reparador i un millor descans. Per posar un exemple, es pot ruixar el llit amb un oli amb aroma de taronges, impregnant els llençols i els coixins i veuràs que gaudeixes d'unes millors hores de son. Serà revitalitzant!

CADENA 100